APARTMANI KATINA KOMIŽA

Apartmani Vila Katina smješteni su u blizini plaže Kamenice, te su udaljeni 50 metara od mora i 250 metara od centra.
  • Put Benediktinaca 6, 21485 Komiža
  • +385 91 906 0216

KAKO DOĆI DO APARTMANA KATINA U KOMIŽI


Otok Vis je sa Splitom povezan trajektnim i brzobrodskim linijama. Vožnja trajektom iz Splita do Visa traje 2 h i 15 minuta (moguće je ukrcati vlastito prijevozno sredstvo), dok vožnja katamaranom traje 1 h i 20 minuta (nije moguće ukrcati vlastito prijevozno sredstvo).

Trajektne i katamaranske linije između Splita i Visa, kao i obrnuto, tijekom ljetnih mjeseci, dosta su česte. Karte se mogu kupiti online ili u splitskoj ili viškoj trajektnoj luci neposredno prije polaska. Cijene karata i plovidbeni red trajekata i katamarana možete pronaći na stranicama Jadrolinije, kao i u linkovima ispod ovog teksta.

- Utorkom katamaran vozi preko mjesta Hvar u oba smjera!

- Srijedom katamaran vozi preko mjesta Milna u oba smjera!

Po dolasku trajekta ili katamarana u mjesto Vis, u slučaju da ste bez vlastitog prijevoznog sredstva, u trajektnoj luci čekat će vas autobus, koji odmah nakon dolaska trajekta ili katamarana kreće za Komižu. Također u trajektnoj luci na raspolaganju su vam mnogobrojni taxi prijevoznici. Grad Komiža i apartmani Katina su 10 km udaljeni od mjesta Vis.

U slučaju da ste s vlastitim prijevoznim sredstvom možete nas pronaći na Google mapi ili pak o detaljima kontaktirati putem maila ili telefona.POZICIJA NA MAPIApartmani Vila Katina na Google street view mapi